Go More presents: Kingsday in Amsterdam

ENGLISH BELOW

Op 27 april viert Nederland zoals elk jaar Koningsdag en Go More was erbij! Koningsdag is eigenlijk de verjaardag van koning Willem-Alexander, de koning van Nederland, en dan kleurt heel Nederland oranje. Er zijn die dag in Amsterdam veel leuke dingen te doen: feestjes, rommelmarkten, etc. Voor iedereen wat wils dus!

~

On Saturday the 27th of April, the Netherlands are celebrating Kingsday, and this year Go More was there! On Kingsday the Dutch celebrate the birthday of their king Willem-Alexander and the whole country turns orange. There are lots of activities taking place in Amsterdam on this day: parties, festivals, fleemarkets, etc.. Something for everyone!

Check out our brochure of Kingsday 2019 :
Kingsday Brochure

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s